Wie zijn wij

Telefoongids-online.nl is een online bedrijvengids voor mkb bedrijven. Wij hebben deze gids opgezet als handig online hulpmiddel voor mensen die bedrijven zoeken in Nederland. Het team achter Telefoongids-Online probeert de kwaliteit te waarborgen, dus elke inschrijving wordt gecontroleerd op echtheid. Ook dient het bedrijf in kwestie een unieke beschrijving toe te voegen. Deze wordt in de online telefoongids opgenomen, samen met de overige bedrijfsgegevens zoals het adres, de website en de rubriek waar het bedrijf onder valt.

Online bedrijven vinden, doet u hier

Telefoongids-online is de complete online bedrijvengids die u zoekt. Vooral kleinere bedrijven hebben veel moeite om goed gevonden te worden. Vandaar dat een gratis vermelding in onze gids een positieve uitwerking heeft op uw vindbaarheid. Google pikt de aanmelding namelijk ook op, dus uw bedrijf zal ook gevonden worden door de grotere zoekmachines.

Heeft u vragen of opmerkingen over Telefoongids-Online? Aarzel niet en neem contact op via ons contactformulier. Onze professionals zitten klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Kracht van online adverteren

De kracht van een online advertentie of advertorial zit in twee aspecten. Ten eerste, een visuele advertentie word meer

Online bedrijfsvermelding

De aanwezigheid van uw bedrijfsnaam op het internet zal de vindbaarheid van uw bedrijf vergroten.  Dit kan me meer

Google + local

Google Places is officieel verhuisd naar Google+. Nu draait deze dienst onder de naam Google+Local. Volgens Google meer